Laktóz-érzékenyek

Hogy jobban érezzük magunkat.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Adatvédelem

Adatvédelem

E-mail Nyomtatás PDF
Módosítás dátuma: 2016. december 16. péntek, 16:21
Megosztás

A Laktóz Érzékenyek Társasága "v.a." internetes oldalainak használati feltételei és az oldalak használatának jogi szabályozása

 

Jelen honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Laktóz Érzékenyek Társasága "v.a." (a továbbiakban: LÉT) kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A LÉT honlap oldalainak böngészése ráutaló magatartásnak minősül arra vonatkozóan, hogy a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket.

A LÉT a jelen kiszolgálón (továbbiakban "kiszolgáló") megjelenő dokumentumok (továbbiakban "oldalak") használatának jogát csak azzal engedélyezi, hogy a felhasználó tudomásul veszi:

1. Az e kiszolgálón megtalálható oldalak kizárólag az ismeretszerzés megvalósíthatóságát szolgálják.
2. Az e kiszolgálón található oldalakat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.
3. Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

A jelen honlap elemeit a szerzői jogi és más törvények külön védik, amelyeknek értelmében a honlap elemei sem egészükben, sem részben nem másolhatók. A jelen honlap egyetlen logója, grafikája, hangja vagy képe nem másolható és nem továbbítható a LÉT előzetes írásbeli engedélye nélkül.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) szerzői jogvédelem alá esik, csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.  
Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a honlapunk megfelelő oldalára.

Tilos jelen honlap tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni, továbbá a tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.  A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.  A LÉT engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.  

A LÉT fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. A LÉT nem garantálja a honlap oldalaihoz való hozzáférés folyamatosságát, illetve hibamentességét. A LÉT kizárja felelősségét a honlapon található linkkel kapcsolt honlapok tartalmáért, illetve megbízhatóságáért. A LÉT nem vállal semmilyen felelősséget az ezen a kiszolgálón megjelentetett oldalakon található információk, grafikák, ábrák, képek, illetve szoftver bármilyen célra való alkalmasságát illetően. Minden dokumentumot, grafikát, ábrát, képet a "jelen állapotában", minden szavatosság nélkül helyezünk el, és azok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

A LÉT nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy bármilyen más kárért (korlátozás nélkül beleértve az elmaradt hasznot, az üzletmenet megszakadásával vagy az üzleti információ elvesztésével és adatvesztéssel kapcsolatos károkat). A LÉT ugyanakkor felelősséget vállal a jogszabályokból eredő közzétételi kötelezettség alapján megjelentetett információknak a közzététel időpontjában fennálló helytállóságáért.

  

Bővebb tartalom eléréséért regisztráljon a következő linkre kattintva:

 http://www.laktozerzekeny.org/regisztracio.html

 


 

 

Megosztás
Módosítás dátuma: 2016. december 16. péntek, 16:21  

Felhasználói menü

Bejelentkezés menüVakbarát stílus választás: